Foto Ulla T (hunden Olga i bakgrunden)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T (hunden Olga i bakgrunden)




Lycklig landning för mig på rätt väg

 

Ni som känner mig VET vad jag har brottats med.....
Tack för allt stöd ni ger mig.
Ni är ovärderliga....

 

den är långtifrån rak

inte heller lättgången

smal och snirklig

hålor

fallgropar

men den är min

min enda

väg

 

vägen ut ur sorgen

upp mot ljuset

till en morgondag

som är min

mitt eget val

designad av mitt liv

min bak$grund

människors möten

 

den söker djup och äkthet

långt från flärd och yta

enkla lösningars kosmetika

är inte mina

 

en väg som tidigt kantades av

så mycket sorg

men också stor och rik

glädje

i fokus för mig nu

 

kampen om 

att inte förbittras

inte bli misstänksamt

förgrämd

vad som än händer

låt mig få bevara

barnet i mig

få vara naiv och godtrogen

 

jag tar hellre smällen

om den kommer

än att gå och

vänta på att

den ska komma

 

tänk om den aldrig gör det

livets bittra tårar

gråtna förgäves

             *

vid mitt senaste vägskäl

stod jag länge

har nog stått där väldigt länge

i omgångar och vägt

 

nu tog jag sats och

löpte linan ut

kastade mig utför bergskanten

och landade mjukt

 

slog in på

den funna vägen

trånga stigen

smala stråket

 

vet

 

att lycklig

landning för mig

 

rätt

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-11 06:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Evangelina.
Bokmärke.
2008-09-11

    ej medlem längre
Fint du beskriver mödan, sorgen och livsglädjen som trots allt hittar sin väg:))
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP