Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde läggas in

Jag borde läggas in,
få mitt inre undersökt.

Totalt onormal,
desorienterad, inombords.

Kanske kunde en arkivarie kunna skapa ordning,
om jag blev inlagd.
På någon sorts instans,
som tar hand om sådana som mig?

Finns det någonstans man kan ringa?
För att få sin bön hörd?
Eller går det lika bra att skriva brev?

Det vore bra om det finns någonstans där man kan läggas in,
för att få sitt inre undersökt.
Någon sorts instans,
för sådana som jag.

Och sedan få svar på varför allt ska vara så
h*vetes svårt?











Fri vers av Diffusiaria
Läst 573 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-11 17:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suverän
2010-01-08

  blaite
kalasers text..kände med en gång att ja me skulle vilja det du skriver om..Inläggning med en mega undersökning..
2009-09-14

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja det är en fråga jag ofta har ställt mig.
Undrar bara om man får svar någon gång
2008-11-05

  Ulf Lagerholm
det här är en viktig text, jag tänker ofta själv i samma banor, hur ser en människa ut, hur definierar man den tanken, var kan man finna hjälpen när man inte känner igen runtikringbilderna

har på sista tiden börjat se mej själv mer som en plats, kanske som ett torg, en koordinat i världsalltet

ibland hjälper den tanken, eftersom bilden försvar, vänder sig ifrån alla dom svåra mer andliga frågorna, en ledstång helt enkelt

ha det gott därute hörru
2008-11-01

    ej medlem längre
En text som får mig att småle,
av igenkänning tror jag, för vi
är nog rätt många som borde
läggas in och bli undersökta,
typ 1 gång i veckan, minst
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Diffusiaria
Diffusiaria