1964" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1964


!!!!AAAAHHHHH,,,, MAMMA!! MAMMA!!! DET BRINNER PÅ allA UNDERVÅNINGarna,,, VI MÅSTE HOPPA!!!! mAmMa.








MAMMAN: TRALALALALA LA LA LA LAAAAA LA, TYST UNGE!!
vAR INTE så FÖRDÄRVAT PESSIMISTISK!!  (HOOSSST HOOOSTT!!!...)

(Ger sin pojke en ordentlig örfil med blicken)

pAPPA HAR JU KÖPT EN NY MERCA, VAR INTE SÅ OTACKSAM!!!!!!
Vill du sitta i källarskrubben en helg till??????????


Har du tagit din valium idag???
Du vet att GUD straffar dej annars!!!



sjunger sen:

Goo & glaa ska mänskan va!! tra la la la (HOST HOST HOST, AJ AJ AJ...)

bÄTTRE & bättre dag för dag .... ah ah ah ah ah ah ahhhhh

det blir bättre & BÄTTRE dag för dag!!

(hjäääälp mamma!!.... JAG BRINNER!!!!!!!!!!!!!!!!!...)

TYST UNGE!!! GÖR DIN LÄXA!!! 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-11 17:24



Bookmark and Share


  Cris
Mkt.. mkt.. känsla..
Det brinner i mig när jag läser.
2008-09-12

  K*
Ohooo - jag fick ett smärtsamt minne av det här. Minne a´la 1988 eller däromkring. Början på en låt... örfilar och typ "håll käften unge, vi äter ju" med Onkel Konkel tror jag.
2008-09-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Med smärta läser jag dessa rader...Gripande!!/B
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP