Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Bättre att dö stående än att leva på knä.




Övriga genrer av Ra´Zac
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-11 20:13



Bookmark and Share


  Malin Magnusson
tack!

seså, rak i ryggen nu!
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ra´Zac