Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra kort där du ler

Genom tomma tysta gator i en sovande by vandrar vi fram
Bara du och jag
Nyss sa du något, något som gjorde mig glad
I min ficka ligger en liten lapp med din e-mail skriven i blått bläck
I min fars kamera sitter en film
en film med fyra kort
fyra kort där du ler

Plötsligt stannar du upp
Ser på mig utan att le
Jag vet så väl vad du tänker
imorgon New york
imorgon Luleå

Dina händer i fickan på min munktröja
ditt huvud mot mitt bröst
känner den söta doften från ditt hår
vill alltid minnas den, men om några dagar är den borta

En knytnäve i min mage
En elchock i mitt hjärta

Imorgon Luleå
Imorgon New york




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 772 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-07-27 18:55



Bookmark and Share


  aol
Starkt vemodsvackert skaldat.
2016-08-10

  Tove Meyer VIP
läser igen och förundras. magnifikt. jag älskar slutraderna. din desperation och längtan....
2007-02-19

  katastrofromantiker
sex sista raderna är pricken över det i
som utgör resten av dikten
2005-10-02

  Lill_poeten
Underbart skriven!
Så bra beskrivet på känslan innan man måste gå, jättebra verligen!
2005-09-24

  Tove Meyer VIP
måste spara som bokmärke...känslofullt om saknad innan avskedet ens skett.
känner igen mig väl.
2005-08-15

  KremlingeN
aj, känner verkligen hur ont dte måste göra! massa bra!
2005-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart