***************************
***************************
***************************
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***************************
***************************
***************************



!K Ä R L E K till alla POETERNA! (& till DEJ också faktiskt)




In the name of Love

What a Power in the name of

Love




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-11 21:03



Bookmark and Share


  Simmerskan
*ler* finurlig...och...tack :)
2008-09-13

  Lena K Nilsson VIP
Tack! :-)
2008-09-11

    sunnanvind
Tack tack! :))
2008-09-11

  Cris
*puss*
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP