eller var det bönorna... eller vad var det" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller var det bönorna... eller vad var det


Den Heliga Anden fyllde oss med en Ljuvlans Kåthet





Jag & min Kära...

Vårt sexlivs låga hade sedan länge varit nere på blått

Under flera år hade vi sämre & sämre mått

Tills en dag då det var för mycket att bära...



Vi gick uppåt byns kyrka

För att be prästen om ny styrka

Vi berättade som det var

Av vår erotiska aktivitet fanns ingenting kvar



Så vi bad tillsammans med vår präst

att Gud skulle fylla frugan & mej med Den Heliga Anden

Jag bad & blundade & såg för mitt inre en stor vacker svart häst

Vi bad & bad & bad... & höll varandra hårt i handen



Väl hemma fyllde oss min Älskade med kakaoböna efter böna

& som en blixt fylldes vi med en rasande lust & vi började högt stöna

Skrattande lyckliga skälvande ursinniga av en Helig Kåthets hetta

älskade vi hela kvällen & natten tills vi äntligen var tillfredställda & mätta!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-11 21:45



Bookmark and Share


  Malin Magnusson
ja, då jag inte är troende så anser jag att det var bönorna...

eller att tillsammans ha delat dett problem med någon

....nej, jag tror på chokladen!
2008-09-11

  Johan Bergstjärna VIP
2 kommentarer från 1:a publ.

Björn Björkegren
Jag för min del tror att det var Gamle,
fel!, Unge Svarten.
2008-09-11 Ta bort
******************************
iselind
*asg* helt underbar text som fick mig
att le som en fåne här.

tack för att jag fick ta del av av
den!:)
kanske det var både bönor och bön för
den troende?
2008-09-11 Ta bort
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP