Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen att minnas

11/9

Du kommer ihåg det
fast än du inte vill
Du tänker på det när du ser mig
men låssas som ingenting
Du får tillbaka känslan
när du lyssnar på "vår" musik

Du tänker på hur det hade varit nu
om det inte hade blivit fel
Du tänker ibland på hur jag har det
om jag är lycklig, om jag gått vidare
om jag kanske hittat någon ny

Sanningen är att
Jag är lycklig när jag får vara mig själv utan att tänka
En liten del av mig har gått vidare
Men en stor del har stannat kvar
Jag hade hittat en ny
Men jag insåg fort att han inte var som du
Det kommer bli svårt att hitta någon bättre
Jag vet inte ens om det går

Men jag ska klara det
Jag ska gå vidare
Jag ska lyckas
det gjorde ju du

Men du har inte gått vidare helt, det klarar du inte av.

två år sen & ingen skillnad















Fri vers av greeneyes
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-11 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes