Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Bergtagen

 

se

här finns allt

se

och önska dig

du får det

 

en liten del av

min bergvägg

ger dig mina

bilder

varsågod

 

min fascination

upphör

aldrig

jag är

bergtagen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-11 23:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag måste bokmärka denna så jag kan studera speciellt bilden bättre. Där finns ju sååå mycket att hämta för den som söker...
2008-09-12

  LassO
har du ett eget berg? så ballt
2008-09-12

  Bibbi VIP
Tack för det Du delar med Dig.
2008-09-12

  Regular
Andra bilden...och ja...håller nog också att bli bergtagen av detta vackra berg...:-D
2008-09-11

    eva m h
En bild att måla tänker jag...
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP