Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon gång mellan gryningen och skymningen!

Jag tänker på dig

mellan gryningen och skymningen.

 

 drömmer om dig

 mellan nattens mörker

 och dagens ljus.

 

Saknar dig mellan varje ord,

Ser dig bakom varje menig.

 

Andas din doft mellan varje rad.

Fångar dig i varje blick.

 

Du har blivit en del av mig

en viktig sån.

 

Du har rotat i mitt hjärta.

 

                                                     1/9-08  03:58




Fri vers av En klar stjärna
Läst 815 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-12 06:09



Bookmark and Share


  LassO
härligt
2008-11-29

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbar
2008-09-21

  Rosen VIP
Mmmm..vackert!
du besitter ord och meningar i så ljuvlig känsla!
2008-09-20

  Bibbi VIP
Ljuvligt.
Applåd!
2008-09-16

  TonyD
Så vackert! Jag ser Längtan, fångad i sin helhet. Applåd!!
2008-09-15

  Freeman
Underbart!!!!
Du diktar på ett sätt som fängslar mig totalt, tack!

Och välkommen tillbaka! *kram*
2008-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Vackert, Helen!
Och välkommen tillbaka!
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna