Foto Ulla T (hunden heter Olga)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T (hunden heter Olga)


Berget talade

 

svansviftaren godtar alla mina vägval

och idag tänkte jag bjuda på en väg

dit inte berget når

 

bergets skönhet har sitt pris

myggens morgondans

är intensiv

 

står i korsningen och tänker just ta av

när bergsgudens magnet drar iväg mig

- en liten stund klarar jag nog myggen -

 

när jag närmar mig berget

ser jag det för första gången på håll

och himlen ovanför är hoppfullt blå

 

högst upp ser jag en gigantisk man

i just den vinkeln ser det ut som en

fridfullt vilande mans förklarade ansikte

 

förstår nu alltför väl

människornas  ord:

bergen talar till mig

 

när jag vände mig om

var mannen i berget

borta

 

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 11:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Säger åter igen "om det är en dröm så låt mig få drömma" om allt det som ger sinnet frid och harmoni och som jag sååå väl behöver.
Du kom med berget i rätt tid för mig när jag börjat gå upp i varv igen...
Jag återfaller i ro och jag tackar Dig för att du tog mig med hit.
Bokmärke.
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP