Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens sorti

Mörk hud mot himlen:
som sommarens sista suck
innan den bleknar.




Bunden vers (Haiku) av eiöi
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-12 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eiöi