Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elitserien börjar på allvar ikväll.


Ishockeymatch med liemannen

Om livet är en tuff ishockeymatch,

så börjar snart tredje perioden.

Jag är nöjd med min match så här långt,

även om jag har missat ett och annat mål.

Jag har passat ibland,och känt mig puckad ibland,

stundom har jag fått sitta på bänken,dock inte a-lagets.

Om jag anstränger mig ligger kanske sudden death inom räckhåll,

men till slut står liemannen som segrare, och jag kammar noll.

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-18 17:33



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Texten finner här fundigt sina egna synonymer..
2008-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Så schack är passé nu...?
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver