Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Tänk att en människa kan hjälpa så mycket bara genom att finnas till när hela ens värld rasar samman.
Det är de man kallar änglar utan vingar!
Kom ihåg att du är en guldklimp i någon annans liv.
Ta hand om dina vänner!




Övriga genrer av vinternatten
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 14:07



Bookmark and Share


  Malin Magnusson
fina ord

att ta med sig...

ja, ord är ibland överflödiga....
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten