Endromis versicolora.....av honkön = Skäckspinnare på svenska" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Endromis versicolora.....av honkön = Skäckspinnare på svenska


Drama i morgonstund

 

hunden klafsar glatt

i lervällingsvåta pölar

hoppar förbi om det går

 

något rör sig

bildar ringar på ytan

jag böjer mig ner

 

en nödställd

ett fly

kommer inte upp

 

ett blad får bli båt

jag stoppar under

lägger flyet att torka i solen

 

återvänder för att

se naturens

under inträffa

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-12 15:22



Bookmark and Share


  berxper
Vad fint! Ett drama i det lilla som ändå blir stort!
Sött och varmt skrivet!
2008-09-12

  Yvonne
Vackert. Skrivet med stor värme och omtanke om en av våra minsta medvarelser.
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP