Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bön


Vår skata i himlen


Vår skata på taket
inbilla oss
att värdet är större
som glittrar

o
åtkomliga lycka
äg vår makt

Eviga skata på taket
invagga vår tro
att rishögen är större
än sanningen

o
barmhärtiga kärlek
äg vår härlighet


Heliga skata på taket
giv oss att
vingarna är större
som burna

o
fullkomliga evighet
giv oss din silversked

För himlens skull
Amen




Fri vers av halmstrå
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-12 16:11



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ler....gillar!:) Applåder!
2008-09-16

  Hannadraken
stiligt. välkommen ombord du också. Vi som skrivit om fader vår alltså. Du har en suck genom hela din text som sätter ironin i perspektiv. Det är coolt.
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå