Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag gick mot öknen




frågade en vän om fåglarna

förstår varandras språk


Sedan

såg jag en stor ocean


Den djupa oceanen

blev ren och klar


Jag drunknade i den ...


Jag dog

men ändå

dog jag inte


Från och med nu

kommer det alltid

vara Du

när jag blundar






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 656 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-09-12 16:35



Bookmark and Share


  anits VIP
ljuvliga rader att läsa
2008-09-24

  Aisha VIP
"....kommer det alltid vara du när jag blundar.."
väldigt vackert...
A.
2008-09-15

  Maria T
Drunkna i det rena, klara, vackert
2008-09-14

    © Birgitta Wäppling VIP
Finstämt skrivet, om samhörighet.
2008-09-14

  Lejonhjärtas poesi
Vackert om vänskapens ord och från det svåra kan skönjas hopp om en positiv framtid. Även öknen har sina oaser.
2008-09-13

  * Ammi *
underbart vackert, både ord och bild
2008-09-12

  ~Leonardo~
Känns som en dröm du upplevt...där man dör en ändå inte..
skööön.
2008-09-12

    ej medlem längre
Vackra och storslagna bilder som talar om poetens känslomässiga upplevelser och bakgrund. Så tolkar jag dikten. Som en vandring mot ett nytt och förhoppningsfullt bra liv
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic