Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av en text som jag läst. Den har liknande innehåll, men har skrivit detta själv.

Jag prisar Herren.




Till Gud

Gud,

idag har jag tänkt glada tankar.
Jag har inte varit arg,
och jag har inte skällt på någon.
Jag har inte varit elak,
och inte irriterad.
Inte heller har jag varit egoistisk
och satt mig själv före andra.

Jag har inte skvallrat,
och inte spritt något rykte vidare.
Jag har inte ljugit,
eller varit ohövlig mot någon.
Inte heller har jag retat någon
eller sårat någons känslor.

Men,
om någon minut så ska jag
kliva upp ur sängen
och ta itu med resten av dagen.
Och då lär jag behöva mycket hjälp
från Dig.

Amen.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 879 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-12 17:20



Bookmark and Share


    maija tuori
Vacker ödmjuk bön ,skrivit med humor...Många applåder !!!!
2011-09-22

    Tea Alex
:D
Så bra! Så otroligt bra!
Skrattar och känner igen mig.
2011-05-07

    tragikomik
JÄTTEJÄTTEBRA.
2011-05-01

  4ever
underbar rolig (: går att leva på ett tag <33
2009-06-08

    ej medlem längre
massa applåder (:
2009-03-18

  Cosmic Johanna
Härlig ton*

applåder*
2009-02-11

    Jojjan
Haha, we like! :)
2008-09-12

  Sikska
Bra skrivet :D Komisk men med någon djupare mening. Snyggt gjort :P
2008-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Så fort vi berömmer oss själva kommer vi att inse att högmod går före fall.

Mycket bra skrivet!

En knäpp på näsan till alla självgoda flumanister.
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel