Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ångrar mig så mycket att jag inte tog chansen när jag hade den. Mitt liv gapar efter dig. Förlåt för allt.


Jonathan hette han

En gång fanns det en människa i mitt liv
Som hade kunnat gå genom eld och vatten,
bara för att få vara med mig

Jag minns en natt när jag fick ett sms,
ett vädjande sms
"Elin, gör inte såhär. Jag behöver dig!"
Jag struntade i vilket, men nu gör jag inget annat än att saknar honom

Jonathan hette han,
och jag förstod inte hur värdefull han var
- förrän han var borta




Fri vers av Elin F
Läst 438 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-12 17:44



Bookmark and Share


    Suicide
Otroligt fint skrivet. Känner igen mig något ofantligt, det är väl nästan så det alltid är? Att man vill ha det man inte har, och vill inte ha det man har.
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Elin F
Elin F