Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falskhet

 

falskheten kom från

oväntat håll och därför

upptäckte jag den




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-12 20:13



Bookmark and Share


  berxper
Om man upptäcker falskhet för sent kan man bli enormt sårad.
Det gäller att genomskåda den i tid!
Skönt att du gjorde det...
2008-09-12

  berxper
Om man upptäcker falskhet för sent kan man bli enormt sårad.
Det gäller att genomskåda den i tid!
Skönt att du gjorde det...
2008-09-12

  prinscess VIP
att upptäcka falskhet hos någon är inte roligt men då vet man vad man har den personen den är ingen äkta vän
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP