Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fundera

Varje dag en ny dag..tanke, mening, mål.

...jag funderar......

Min tanke... överlever jag min dag?

...jag funderar.....

Min mening... överlever jag min dag?

...jag funderar......

Mitt mål...överlever jag min dag?

.....jag måste överleva i dag............





Fri vers av Trollsländan
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-12 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trollsländan
Trollsländan