Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aska

Jag sitter här med ditt skal i mina ärrade armar
det är sprucket och trasigt men inte som jag
Jag släpper dej aldrig
Vinden fångar dej som aska och jag sliter med händerna
för att inte förlora dej
Men du är långt bort nu
Min mardröm är sann




Fri vers av Omhimlenvoreblå
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-12 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omhimlenvoreblå
Omhimlenvoreblå