Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till vännerna som just nu har "poetisk" träff i Eksjö.....
med lite avundsjuka, det måste erkännas......men
jag kommer den 4 oktober.....



Calling EKSJÖ!!!!!

 

Hej där alla underbara vänner!

 

Ni sitter och umgås och har det mysipysigt medan vi sliter här för att hålla igång livet på sajten. Det är till att roa sig och njuta av livet minsann, medan vi andra får se till och arbeta för brödfödan...... håhåjaja!

Nej annars är det väl inte så mycket som händer, mer att en och annan poet är förbannad på en och annan poet som inget fattar och en och annan poet är nyförälskad och en och annan är ensam och sorgsen.

Nej här händer inte så mycket mer än att vi livräddar varandra hela tiden och att vi insett att vi inte skulle må så bra som vi gör om inte vi fanns här.....

Och ni era stackare som inte är här!

Hur mår ni egentligen?

Kramar från vännerna på poeter.se




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-12 23:54



Bookmark and Share


  Ilona _L
Åh, så bra skrivet!!!
Ska bli spännannde att se vad de har uträttat i sina skrivarambitioner!
För det måste de väl redovisa här, för oss som inte var med?
2008-09-13

  jardan
Fyndigt , raderna "vi livräddar varandra hela tiden och att vi insett att vi inte skulle må så bra som vi gör om inte vi fanns här....." etsar sej fast - vilken sanning!
2008-09-13

  Regular
Oj...läste texten och inser nog inte så myclet om eksjö och sånt

...men en fras fastnade i mitt sinne "händer inte så mycket mer än att vi livräddar varandra" och den satt bra nog

...ty det var en gång någon som sträckte ut sin hand och gav....utav sig själv...trots att livet för henne var hårt ändå...och ibland är det så jag undrar vad söm hänt om hon inte gjort detta...så myys på i eksjö eller vad det nu är nånstans....

ty om den som räddade denna svensken reagerar ... gör han det också...

och nu ska jag tänke ut nåt myspys...just för de som finns där...för andra....tror det är dags....att DE får vad DE förtjänar
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP