Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amma zabba oh floooow





Investera i Kärlek

Gör Uppror

Spräng Puppan

Leave the Play with a Smile


Drick ur din egen Oas

Bli en Poet

Föd din Dröm

Dada dada Mamma Pappa


Mycket mer

Mycket mer

Stillhets sorgessånger

Festplatser


Ång ga zango ploo soow

Amma zabba oh floooow

Zoot zoon gingo babba

Vi ser in i varandras djupaste ljusdjup


Inte sakna mer

Inte undra

Bara dansa Och gråta

leendenas leenden 


Blotta mörkret

Sjung & upplös din smärta


Leave the Play with a Smile

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-13 02:33



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Sitter och mumlar Amma zabba oh floooow och ser förmodligen smått manisk ut och gillar det, får bli dagens motto utan tvekan, kaffe och det. Käreksbudskap över allt.
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP