Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namaste (Min odödliga gudomliga själ hälsar och bugar för din!)





Hallonbåtar iochför sej

Cancer

Sportbåtar

lingonskogar

Iochförsej

Suicid

ja ja

Masker

Människans masker

OK OK

Runstenar

OK OK

Lavaströmmar

Cancer

Mångfacetterade metastaser

Rondeller

Liv efter Liv

Flamingokvintetten

King Kongs Avgrundsvrål

Ja tack

nej nej

För fan Lägg av!

Mjukt

Åh ja kyss mej just där

Bastu

Champagne

Jaha!!

Väldigt mycket kemikalier vi stoppar i oss¨

Cancer

Trohetslöften

Gråa hår¨

Visdom

Raksträckor

Jävlar vilken fart

Formel 1

Milsvida stränders lättnad

Det var då vi gjorde Torsten : )

Polcirkeln

Rävar

Gunnar Gardins ädla avsikter

Lördag är det imorgon

Siouxsie & the Banshees

Choklad med äggmackor & Gott samtal

Tipsextra

Faror

Kapten Farao

Ludd i filtret

korsstygn

mamma

pappa

Milda promenadstråk

Mozart

Sol vind & vatten

Kärlek!

Godhet!!

Det goda Livet!!! 

Danser på trottoarerna

Uppvaknanden.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2008-09-13 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP