Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dej som kom ut ur tunneln


Var glad för din psykos (junray)




Var glad för din psykos

Knappast skulle du vara så nära livet

utan den.




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-13 04:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP