Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprepningar

Jag sitter och röker under fläkten
drömmer om morgondagens kyssar
poesifjanteri
såna lyckliga dagar
meningar uppbyggda
av kärlek stjärnor smärta o
månsken
Det gamla vanliga
tramset
om sköna ting och företeelser
kan inte
på ett unikt o
nyskapande sätt
förklara min kärlek till dig
så jag återanvänder
alla gamla utnötta
fraser o meningar
klyschor o metaforer
i en poesi
som blivit skriven
tiotusen miljoner gånger innan




Fri vers av Jonathan Ilja
Läst 260 gånger
Publicerad 2008-09-13 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Ilja
Jonathan Ilja