Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord i en konstig vinkel i dagsljus

Pojken med ögonen slutna
fingrarna krökta vridna
i en konstig vinkel
Andetagen inlåsta i väskan
med etikett på
Mödomshinnan förblir intakt
slemhinnefragment
ifrån händerna fötterna
och uppåt
Konstiga ord skrivna på en vägg
Pojken med ögonen slutna
och en knytnäve rakt ut i evigheten
Spådomar om kärlek cancer och tusenlappar
regnar ner över könen
men mödomshinnan förblir intakt
Grus i skorna grus i ögonen
Olika slags grus
olika slags andetag
om du är man eller kvinna
Ett bröllop i skymningen
i en konstig vinkel
Prästen svamlar om konstiga ord
skrivna på en vägg
Brudgummen ler
Mödomshinnan förblir intakt
Många år sedan kärlek cancer och tusenlappar
skymde soluppgången
Pojken med ögonen slutna
benen krökta vridna
i en konstig vinkel
Andetagen fria
i ett hav av luft
Mödomshinnan förblir intakt






Fri vers av Jonathan Ilja
Läst 309 gånger
Publicerad 2008-09-13 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Ilja
Jonathan Ilja