Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten

I trädets djupaste skugga

vandrar ensamheten

Hand i hand med falnande löv

Starkt lyser dom upp höstdagen

ett omaka par i orange

Vindarna blåser kallare

de drivs isär

Löven virvlar bort

till bäddar av skönaste vila

Ensamheten greppar tafatt

livets gång

Finner ej vad som söks

vandrar vilse



Vilse i tidens begrepp

omaka och utanför

Bortjagad

förlorad

Finner tillslut vägen

till livets eviga trädgårdar

Vandrar nu hand i hand

med livets storheter...




Fri vers av Spir@
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-13 11:58



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic VIP
" I trädets djupaste skugga

vandrar ensamheten

Hand i hand med falnande löv "
Känner igen mig i varje ord...
Underbart skrivet!
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@