Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma ord, i olika ordning skapar så spännande olika historier!



Ordens hullerombuller


Fylls av förundran


ordens hullerombuller

skapar så´n spänning!




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 216 gånger
Publicerad 2005-07-27 23:49



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
härlig
2005-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic