Foto Ulla T

Till Kerstin

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T

Till Kerstin




Livet överraskar

 

Och vi har gått på stigar

i sorg och saknad

över dem vi älskar

genom tårars flöden

har vi mötts

 

Du har stöttat och stått ut

när min kropp har sviktat

och humöret dalat

har du stått där

som en fura

 

Tillsammans fann vi

s k r a t t e t

denna sommar

hittade vi båda tillbaks

till skrattet

 

Du är som furan

vid foten av berget

som du döpte till

Guds boning

outplånlig upplevelse

 

Snart är det höst

minnet av sommaren som gick

gör mörkret ljusare i vetskapen

om en vän som i sin självklarhet

aldrig väntar sig ett tack

 

Som blir lycklig

över en

enda

liten

trädgårdsros

 

vill jag försöka uttrycka min glädje över att du finns

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-13 12:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag är sååå glad å Dina vägnar för Din älskade Kerstin.
Applåd!
2008-09-14

  jardan
Underbart vacker hyllning till en vän, hon har tur Kerstin!
2008-09-13

  Ilona _L
Vackert skrivet!
Du har verkligen en förmåga att se vad en riktig vän är och sedan uttrycka det!
Ha en skön helg Ulla!
Kram
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP