Ja ja, suck, jag vet att det inte finns några féer - men ändå.....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja ja, suck, jag vet att det inte finns några féer - men ändå.....




Min lilla bön

 

Låt den goda fén än en gång svänga sitt spö
så att min lilla önskan kan besannas

~*~*~

Att vi alla måtte SE VARANDRA 
och inte bara oss själva

Att vi alla förstår när vi har sårat någon
och att vi är modiga nog att tala om det

Att jag aldrig glömmer att känna tacksamhet
över det jag har och inte grämer mig över det jag inte har

Att jag inte är missunnsam och om jag är avundsjuk
åtminstone ha vett på att skämmas




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-13 12:53



Bookmark and Share


  aol
bara så klok poesi
2008-10-20

  Bibbi VIP
Ber med Dig älskade Ulla denna underbara bön och bokmärker så att jag kan återvända till den.
Bokmärke.
2008-09-14

  Ilona _L
Applåder och visslingar!
Bokmärks!
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP