Att komma till en punkt då det inte längre betyder något vad andra tycker,
förutsätter att man har ägnat mycket kraft åt att förstå, ta ansvar för sig själv, hitta det viktiga i tillvaron, och komma vidare......
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att komma till en punkt då det inte längre betyder något vad andra tycker,
förutsätter att man har ägnat mycket kraft åt att förstå, ta ansvar för sig själv, hitta det viktiga i tillvaron, och komma vidare......



Ny ståndpunkt blev paradox

 

numera

bryr jag mig

så mycket att jag

 

överhuvudtaget

inte

bryr mig




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-13 13:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt fantastisk!
Applåd!
2008-09-14

  Michaela Dutius
En totalt suverän haiku eller tanke.....
2008-09-13

  jardan
Mitt i prickformulering!
2008-09-13

  LassO
dom säger att jag skiter i allt men de skiter jag i, sa visst M Uggla ;=)
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP