Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att skapa sitt öde i  fantasi eller verklighet


Ordens källa


Det finns en källa
I skogen Utan Namn
där allemansrätten råder


En källa fylld med ord
Ord att fångas av dem
som funnit denna skatt


Ord att bilda meningar,
meningar att bilda livsöden
fiktiva eller verkliga


Att bestämmas av den
som samlar sina ord och sätter dem på pränt
eller samlar sina ord och skapar sitt öde i verkliga livet




Fri vers av Nic
Läst 234 gånger
Publicerad 2005-07-28 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic