Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig





Jag satt vid havet

tittade mot horisonten

och

tänkte på dig


Plötsligt

såg jag ditt vackra ansikte

framför mig,

såg jag dina vackra ögon

framför mig


Jag hann bara säga:

Tack för att du finns i mitt liv...

för att

Du gör mig så glad, min vän

innan du försvann igen




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 1048 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2008-09-13 17:31



Bookmark and Share


  Manal
berörande..
2008-10-12

    Mymlan.
så fint :) den får mig att le.
2008-09-16

  Ylvavirvla
jättevackert,
sorgset
och så
berörande...
2008-09-15

    sunnanvind
Grattis till placeringen ! Mycket fin dikt om ett kort möte...
2008-09-15

  Mr Lindemann VIP
Jo, en sådan inställnong skalla man ha.
Ine bli bitter och besviken då man lämnas
2008-09-15

  Blåbäret
Grattis...bland läsvärda, välplacerat vännen
2008-09-15

  Blåbäret
ljuvlig och skön läsning...längtansfull
2008-09-14

  Maria T
Drömmande vackert
2008-09-14

  Nattpoet
Vacker och drömsk
2008-09-14

    © Birgitta Wäppling VIP
Tillägnat en vän som säkert blir glad när h*n får läsa.
2008-09-14

  * Ammi *
och så fint skrivet om dina tankar ..
kram
2008-09-13

    JJ VIP
Ett vacker skildrande av ett alltför kort möte. Applåd! Mvh. JJ.
2008-09-13

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
tacksamhet, när den brinner som mest.
2008-09-13

  Quasimodo
Så nära med mycket känsla i orden till sista raden som blir ett vemodigt avsked till det fina !
2008-09-13

    ej medlem längre
En ljuvlig text.. Minnesbilder av någon som är nära och kär kommer fram .. påverkar... gläder.. och försvinner igen. Så är det med minnet.
2008-09-13

  dalida_bl
Välskriven!!!...
Utan sådana stunder när man tittar mot horisonen skulle vi aldrig veta skillnaden då och nu...
Kram på dig
2008-09-13

  friheten
Väldig fin skriven, gillar den!
2008-09-13

  Hallonet
En mycket fin dikt bra gjort!! :)
2008-09-13

  J A Nicander
Vackert formulerade rader om förgänglighetens minnesvärda närvaro.
2008-09-13

  Lejonhjärtas poesi
Sorgesamma och vackra är dina tankar vid havets oändlghet.
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP