Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SlitnaPullorsAndrum



SPA




Vi dricker Rosa Champagne vid Guds stillhets oas.

Vi lämnade hysterin & tumultet, vi gick in i en annan fas.



Vi masserar varandra med varma oljor, & bubbelpoolen är skön.

Nu bara rehabiliterar vi oss, för allt vårt slit får vi äntligen lön.



Efter en månad lyser våra ansikten, våra kroppar spritter.

I våra vackra ögon strömmar ett magiskt glädjeglitter.

 






 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-13 18:57



Bookmark and Share


  Blåbäret
tag nu inte ifrån mig betydelsen av spa...brukar nöja mig med en weekend, en månad lät länge :)
2008-09-15

    Bellissima
Ha ha! Slitna Pullors Andrum! Precis! Kan nog göra underverk. :)
2008-09-13

  Cris
Vad härligt det låter..!
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP