Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min vän.

Aldrig har jag fått vara så rak och ärlig.

Du backar inte...........

Aldrig har jag fått tala så ostört.

Du backar inte............

Aldrig....är inget bra ord

Rädd att förlora dig.....




Fri vers av Trollsländan
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-13 23:43



Bookmark and Share


  Trollsländan
Tack mister..bugar och bockar
2008-09-14

    Elton John
om och jag menar verkligen om .. det är mig du menar ..så hoppas jag verkligen att du aldrig kommer att förlora mig .. fina ord ifrån en fin vän .... saknar våra träffar och samtal .. vi ses snart ..
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Trollsländan
Trollsländan