Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyllene morgon?


Somnade om efter att klockradion väckt mig
kaffet var slut
hittade inte mina nycklar
fick gå olåst ut

Förföljdes direkt av en stalker
som väntat bakom mitt hus
vinglade kickad på cykeln
svävandes i sitt rus

Han började sedan att prata
ville ge mig ett kuvert
Förlåt mig,
men så här dags på dagen
kan jag vara ganska tvär

Stressad försökte jag springa
kjolen åkte upp längs mina ben
en cyklist körde farligt nära
snubblade sen på en sten

Han muttrade nåt o försvann
jag fortsatte bara att springa
tänkte att kanske jag hann

och kanske skulle du ringa

Kom till jobbet
kaffet var svagt
satte en deg
för mycket salt
spillde mjöl, söl överallt
vattnet i degvätskan var för kallt
Kycklingfiléerna var för få
nypotatisen färdig att så

Men när jag pratat med dig
blir det den bästa av dagar..




Övriga genrer av tanto
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-07-28 08:57



Bookmark and Share


  Dilsewat
vackert... när allt inte blir... men ändå blir med ord:)
2005-07-28
  > Nästa text
< Föregående

tanto