Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

Trotsar alla mina rädslor....

Vågar allt....

Vågar vara ärlig...

...och nu är jag rädd...




Fri vers av Trollsländan
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-14 00:36



Bookmark and Share


    Elton John
Ärlighet .. det enda rena som finns ...

kram vännen
2008-09-14

  Malin Magnusson
vågar man yttra sin åsikt bör man även vara rädd....

det har samhället så noggrant sett till

Beundrar ditt mod!
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Trollsländan
Trollsländan