Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Future space

A big fat giant hole
In the future where we have no soul
In the panic of our muscis team
And everybody just scream




Fri vers av Nerine
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-14 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerine
Nerine