Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till dej ska försvinna,för du måste alltid vinna

Jag tittar
jag skådar
jag tänker
jag njuter

det som händer inom mej
kan jag inte ens beskriva för dej
men om jag säger så här
att det lagaras
på små hyllor
i cetrum av mitt hjärta
så kanske du förstår

för nu har det gått ett tag
och jag sa äntligen hej
trodde mitt hjärta skulle döda mej
för först blev det varm
och sen kallt
fattar inte vad det är för knark

men så en dag
insåg jag
att jag lagrat
för mycket kärlek åt dej
för du gillade inte mig

mitt hjärta brast
och kvar blev det inte ens plast
jag gick i tusen bitar
och jag vet inte ens
om jag kan få ihop det slitna
och inte heller hur min kärlek till dej
ska försvinna
utan att det börjar brinna
i mitt lilla stakars hjärta
som faktiskt rimmar på smärta




Fri vers av Nerine
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-14 03:19



Bookmark and Share


  succi
jag skådar
jag tänker
jag njuter
av denna fina dikt
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Nerine
Nerine