......det kränger...................." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
......det kränger....................


Slick.... & Smek..........





Jag är verklig

Attackplan sport kvarter 5

Ömhet i de svartaste katakomberna

Du är verklig

Dödens änglar älskar oss

Gud säjer: men lev då mina små krakar


I Månskenets glans kvittrar vi i kyssars mirakel

Skåda det vackraste

Le mot chefen

Kött & blod

Vi har känslor

Vila


Sångplan smattra skogsbäck

Syskona

Kärlekschockers ljusdån helar

Vill du veta vilken färg? 

Var inte till behag.

Nu kommer vi i Trance

Rosa molns smek


ooooooms darr

Mil in i skogarna

Åååmblii

Vi ligger i mossan & kysser varandra omsorgsfullt

Hooooooooooååå

Eld i berget



Vi smeker varandra för fullt på vägen hem

folk tutar.... håll i ratten... vad gör du... slick...... åhhhh... hååå




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-14 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP