Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta mardröm

 

natten övergick till morgon

som jag trodde var en god sömn

 

vaknar

genomsvettig

allt är borta

ormar ringlar

okända kroppar

främmande land

 

alla tillhörigheter

borta

ingen kan mitt språk

ressällskapet - min älskade -

både med och inte

 

utan pass

utan pengar

någon dödar en av ormarna

hittar en gammal klänning

vaknar

 

h e m m a

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2008-09-14 10:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Verkligen jobbigt med mardrömmar.
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP