Foto Ulla T

Begreppet Gud betyder inte enbart kristen religion i min värld.....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T

Begreppet Gud betyder inte enbart kristen religion i min värld.....




Här bor Gud mamma

 

"Var bor Gud mamma:

han bor överallt

men han kan väl inte vara överallt samtidigt

jo det kan han

nej det går inte mamma så det tror inte jag på"

 

Jag var ett frågvist barn som ville ha svar på ALLT.
Ju äldre jag blev ju färre svar fick jag. Ingen hade tid.
När alla såg ut att ha tröttnat på mina frågor, slutade
jag att fråga. Där rösten tystnade tog tankarna vid.

 

"Hej mamma! Har du det bra i himlen?

Minns du att jag frågade dig var Gud bor?

Och du sa att han bor överallt. Du hade fel hördu.

För jag vet var han bor nu. Här får du bilden!

Jaså det visste du redan.

Så du har sett mig stå där.

Då ses vi där då mamma.

Jag kommer i eftermiddag när solen lyser guld.

Du kan väl hälsa Gud det. Jag har en del att snacka om."

 

Ha det så bra!

Puss och kram

från

din dotter

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-14 11:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det här är så underbart vackert att jag läser det om och om igen.
ni fann varandra till sist din mamma och Du!
Bokmärke.
2008-09-14

  Fredrik Stillesjö
Hej Ulla T!

Tänk att du hittade platsen! Hälsar Fredrik
2008-09-14

    ej medlem längre
Din text och bild fångar intresset. Berget påminner mkt om min egen utsiktsplats... dit jag går för att få insikt..
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP