Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är ett liv?




För regnet faller
Och solen går upp och ner
Även om vi dör






Bunden vers (Haiku) av Mangetsu
Läst 445 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-14 11:24



Bookmark and Share


  Annaa_
wow, jag har läst några av dina dikter nu och för var rad blir jag allt mer imponerad!
Du är grym, tjejen!
2009-04-24

    pilsner2b
Exakt
2008-09-15

    Melona
vackert

klart i sin lilla stora enkelhet

fint!
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Mangetsu
Mangetsu