Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan under sängen




Blicken i väggen
Händerna i håret
Tårarna på kinden

Huvudet i väggen
Orden ur munnen
Ensamheten inombords

Skriken i natten
Värken i kroppen
Flickan under sängen






Fri vers av Mangetsu
Läst 417 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-14 11:28



Bookmark and Share


    Melona
oj oj


du skriver ju så att det brännerkänns
och du gör det ju så j.vla bra

härligt att "se" dig igen!
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Mangetsu
Mangetsu