Foto Ulla T

Min älskade finns ständigt närvarande,
fast han har varit borta i tre år.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T

Min älskade finns ständigt närvarande,
fast han har varit borta i tre år.




Hans närhet

 

jag söker din hand

i den mörka natten

där jag inte vet min

existens

 

jag letar din värme

när kylan frostigt

biter mitt tafatta

livsförsök

 

jag finner dig inne

i berget där

inga djup kan

ta slut

 

jag möter din blick

i tjärnens

blanka vatten

speglad

 

din närhet i den

kärlek vi fick

ger mig en stunds

stilla ro

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-14 13:14



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker.. stilla... fylld av kärlek som var- och som stannar kvar!
2008-09-14

  jardan
otroligt vackert språk samt bild och dessutom avslutningsrader som är dej så väl förunnade.
2008-09-14

  Bibbi VIP
Dig sååå väl förunnad.
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP