Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg inte till någon





När min själ en gång

flyger iväg från min kropp

Säg inte till någon

att jag älskade Dig




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 686 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2008-09-14 14:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Rörandeoch berörande
2008-09-24

  Spir@
Den här rörde mig! Vackert!
2008-09-15

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Gillar verkligen det outsagda i denna dikt. Det behövs inga fler ord, de fyller jag i själv. Skickligt! Hälsar vännen Fredrik
2008-09-15

  Lejonhjärtas poesi
Underbar kärlekspoesi, sorgesamt vacker.
2008-09-14

    ej medlem längre
Håller med zora.. det som hjärtat innehåller är svårt att dölja.. Men dikten är vemodigt vacker
2008-09-14

    Lindizz
Vackert skrivet.
2008-09-14

  Ewa Åkerlind
Kramar
2008-09-14

    © Birgitta Wäppling VIP
Vibrerar av hemlighetsfull kärlek.
2008-09-14

    sunnanvind
Ja, här skönjes hemligheter..vackert skrivet!
2008-09-14

  Ola Rydberg
Intressant
och romantisk
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic