Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hissen rymmer inte mer än två personer

 

förljugenheter. samtal som väntas på att besvaras.
du frågar mig om vi är mer än bara vänner. om vi blir
utkastade härifrån om vi fortsätter att ses.
söndagsmorgonen bär ett ofött barn. någonting mer
rinner nerför din mage. det handlar inte om att
behöva vänta i nio månader. det handlar om att respektera
varandra. jag ringer dig om femton minuter.
är du hemma då.




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 725 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-14 15:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en kort mini-novell,
mycket avskalad,
du berättar inte mycket,
man får själv skapa sig en bild,
om personerna, storyn.

Denna mening
tyckte jag särskilt mycket om:
söndagsmorgonen bär ett ofött barn.
2008-09-17

  Hans w-art Westlund VIP
spännande. fantasieggande.
2008-09-16

  Nettan
Bra och stringent fångar du så mycket mer än bara ett ögonblick.
2008-09-15

  himlens hemlighet VIP
nu har det gått 15 minuter, faktiskt

ja, jag gillar ju det där, lite pang på och opretentiösa, tycker du gör det bra och nästa gång: ta trapporna :)
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP