Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baklängessex

Som vanligt börjar dagen med att det är
kaffesump i saften och
det sitter en smak bakom mina tänder som bara vill
ut
och därför finns det tandborstar
därför finns det tandborstar
men det dansar inga små vita snöflingor på mitt fönsterbräde
för alla dog
alla dog
i april
och är det bara jag som tycker att
11 september är
skitsnack
för det finns inget
11 september det finns bara
dagar

dagar
som alla andra




Fri vers av Jolly Roger
Läst 465 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-14 20:16



Bookmark and Share


  Della K
Ja, vissa saker uppmärkas ju ganska mycket mer än andra...

Sån är den... median... som styr våra liv...

11 September: en dag att sörja liv som slocknat... absolut...

Men alla andra datum då... när de andra dog... de som bagatelliserades i jämförelse... kan vi ens dessa?



Bra skrivet...


Jag fick kaffesump i saften igår kväll... va äckligt.
2008-10-27

    crapcat
suck.
undrar vad alla personer som just nu dör i svält, alla flickor som just nu tvingas prostituera sig, alla människor som just nu dör i aids, alla barn som just nu arbetar ihjäl sig på nån jävla fabrik, alla kvinnor som just nu blir misshandlade till döds av sina "män", alla flyktingar och sjuka och svältande, undrar vad vi tänker om DOM. undrar vad du bryr dej om hur de har det. undrar vad som gör dem som mycket mindre värda än några feta amerikaner som dog den 11 september.
okej, det är väldigt hemskt och allt det där. men just idag, den 12 oktober, och just igår och just i förrgår och för en vecka sedan dog och led ännu fler människor någon annanstans, men de kommer inte bli ihågkomna, de kommer ingen gråta för eller tänka på eller bry sig om. jag blir bara så sur, visst 11 september är hemskt vi vet alla det men egentligen är idag ingen bättre dag och jag tycker vi borde försöka förändra det istället för att sitta och hävda att det är så mycket mer synd om de som dog 11 september i USA än de som just nu dör någon annanstans i världen som du inte känner till.


och poesi behöver nödvändigtvis inte vara sann
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Jolly Roger
Jolly Roger